Spring til indhold

Running Dinner

Emanuel har nu fem gange afviklet et fantastisk arrangement – Running Dinner, og den 10. maj 2025 er vi klar til sjette omgang. 

Konceptet er, at der indgås aftaler med en række værter om at donere en tre-retters middag. Gæsterne køber parvis billetter til arrangementet, og efter en kort fælles velkomst i Emanuel begiver gæsterne sig i grupper a tre-fire par ud til det første værtspar, der står klar med forretten. Derefter fortsætter deltagerne til et nyt værtspar, der er klar til at servere hovedret, inden der sluttes af med dessert et tredje sted.

Gæsterne kører, cykler eller går rundt til de forskellige værtspar i byen, og grupperne blandes undervejs, så gæsterne får nye bordfæller til hver ret. Værterne ved ikke, hvem de får besøg af, og gæsterne ved ikke, hvor de skal spise – dette afgøres ved lodtrækning ved arrangementets begyndelse.

Efter desserten samles alle gæster og værter til hyggelig fælles afslutning i Emanuel.

Vi kan med stolthed sige, at det hver gang har været en herlig aften fyldt med fællesskab og højt humør.

Det seneste arrangement var lørdag den 9. september 2023, hvor 10 værtspar og 60 gæster havde en forrygende aften.

Næste Running Dinner finder som nævnt sted lørdag den 10. maj 2025. Hold øje med Emanuels hjemmeside og Facebookside, hvor arrangementet offentliggøres.

Parkering ved Emanuel

På parkeringsområdet ved Emanuel på Tøndervej 38a er der plads til ca. 20 biler, og på den modsatte side af Tøndervej er der tre parkeringsbåse lige over for Emanuel.

Ved botilbuddet Rosenvænget på Tøndervej 47 er der yderligere 20 parkeringspladser til rådighed.

Mellem Emanuel og Rosenvænget er der ca. 300 meter.