Spring til indhold

Æresmedlem

13115797_10154984668419625_1313478277_n

Æresmedlem Johs. Tersbøl

I 2016 blev det vedtaget, at der kan udnævnes æresmedlemmer.
Ved årets generalforsamling blev Johs. Tersbøl tilkendt foreningens første æresmedlemskab.

I vores forening har der altid været tale om frivillighed. Der har aldrig været lønnede medarbejdere, og vi har altid forsøgt at sige pænt tak for hjælpen til frivillige med f.eks. blomster, flasker eller med fribilletter til aktiviteter i Emanuel.
Men når et medlem gennem sit virke og engagement over en længere årrække har gjort en helt særlig indsats, hvordan siger man så tak?
Bestyrelsen har valgt, at der kan tildeles æresmedlemskab, og foreningens første æresmedlem bliver Johs. Tersbøl, som gennem sit virke i 30 år har gjort en helt særlig indsats for foreningen.

 • Johs. var med fra første færd og medlem af ”ildsjælegruppen”, som fik idéen til, at Emanuel skulle omdannes til kulturhus
 • Du har arbejdet i bestyrelsen som kasserer, som sekretær, menigt medlem og suppleant
 • Du har tømret og muret, skåret ned og bygget op, du kender Emanuel ud og ind og ved, hvor kloakkerne ligger, og rørene går
 • Du har spillet glade og smukke toner i forskellige orkestre ved koncerter og kabaretter
 • Du har arbejdet et langt sejt træk i kulturhusets tjeneste på mange forskellige områder, og vi har sammenfattet begrundelsen for at tildele dig æresmedlemsskabet således:

Foreningen Emanuel udnævner
Johs. Tersbøl
til æresmedlem for hans helt særlige indsats for
Kultur- og Forsamlingshuset Emanuel gennem 30 år.
Bestyrelsesarbejde – praktisk arbejde – musikalske 
oplevelser.

Johs. Tersbøl afgik ved døden den 12. november 2020.

 • Æresmedlem Johs. Tersbøl
  Æresmedlem Johs. Tersbøl

  I 2016 blev det vedtaget, at der kan udnævnes æresmedlemmer. Ved årets generalforsamling blev Johs. Tersbøl tilkendt foreningens første æresmedlemskab. I vores forening har der altid været tale om frivillighed. Der har aldrig været lønnede medarbejdere, og vi har altid forsøgt at sige pænt tak for hjælpen til frivillige med f.eks. blomster, flasker eller med… Læs mere »Æresmedlem Johs. Tersbøl

  LÆS MERE »

Parkering ved Emanuel

På parkeringsområdet ved Emanuel på Tøndervej 38a er der plads til ca. 20 biler, og på den modsatte side af Tøndervej er der tre parkeringsbåse lige over for Emanuel.

Ved botilbuddet Rosenvænget på Tøndervej 47 er der yderligere 20 parkeringspladser til rådighed.

Mellem Emanuel og Rosenvænget er der ca. 300 meter.