Spring til indhold
Hjem » Arrangementer » UDSOLGT: Sønderjyske Lørdagslækkerier

UDSOLGT: Sønderjyske Lørdagslækkerier

28. okt. 2023 | 18:00
DER ER UDSOLGT TIL DETTE ARRANGEMENT, MEN I KAN SKRIVE JER PÅ VENTELISTE

Da vi inviterede til Sønderjyske Lækkerier sidste år i tilknytning til strikkefestivalen Masker i Marsken, havde vi fuldt hus og venteliste. Strikkeentusiaster fra hele landet deltog sammen med folk fra lokalområdet, og alle havde en dejlig lørdag aften sammen. I år udvider vi og inviterer både til Sønderjyske Fredagslækkerier og Sønderjyske Lørdagslækkerier med bl.a. fællessang ,musik, god mad og hyggeligt samvær. Konceptet er det samme de to aftener, men indholdet er lidt forskelligt.

Lørdagslækkerierne

Det musikalske indhold af Lørdagslækkerierne står henholdsvis det rytmiske kor Sing’n Swing og folkemusikgruppen Marskens Guld for.

Sing’n Swing, der har base i Skærbæk, var også med ved Sønderjyske Lækkerier sidste år. Under ledelse af Tove Tersbøl optræder koret med et bredt repertoire af sange, som de fleste kender. Her er både gospel, jazz, pop, rock, evergreens og afrikansk musik. I 2022 markerede koret sit 25 års jubilæum og optrådte på Rømø Havn foran Kongeskibet Dannebrog ved HM Dronningens sommerbesøg i Tønder Kommune.

Marskens Guld, der består af de tre lokale musikere Maja Bogh, Gitte Bønning Kristensen og Halvor Bogh, spiller og synger både nye og gamle sange med rod i Tøndermarsken. På repertoiret er bl.a. viser med tekst af lokale digtere som Jens Rosendal, Hansigne Lorenzen og Jens Egebjerg.

Tove Tersbøl, der er mangeårig formand for Emanuel, vil på sin levende og humoristiske måde fortælle lidt om Emanuels spændende historie og de mange forskellige kulturelle aktiviteter, huset er ramme om.

På aftenens menu står en herlig sønderjysk ret med navnet Kong Fiddes Livret – en rigtig kongeret. I får også lejlighed til at smage sønderjyske specialiteter som Brø’tårt og Goj Raj.


UDSOLGT: Sønderjyske Lørdagslækkerier
ALLE ARRANGEMENTER

Parkering ved Emanuel

På parkeringsområdet ved Emanuel på Tøndervej 38a er der plads til ca. 20 biler, og på den modsatte side af Tøndervej er der tre parkeringsbåse lige over for Emanuel.

Ved botilbuddet Rosenvænget på Tøndervej 47 er der yderligere 20 parkeringspladser til rådighed.

Mellem Emanuel og Rosenvænget er der ca. 300 meter.