Spring til indhold

Sønderjyske lækkerier

29. okt. 2022 | 18:00
Sønderjyske lækkerier

Lørdag den 29. oktober kl. 18 byder vi velkommen til en afvekslende lokalkulturaften fyldt med sønderjyske lækkerier både på den kulinariske og musikalske front.

De kulinariske lækkerbiskener består af en spændende sønderjysk hovedret med navnet Kong Fiddes Livret efterfulgt af brø’tårt (rugbrødslagkage) til dessert.

På den musikalske front kan du glæde dig til at møde unge Mads Langelund fra Tønder. Mads er en begavet og alsidig kunstner, der har gjort sig bemærket både som musiker, sangskriver, skuespiller og fotograf. Samtidig er han drivkraften bag produktionsselskabet TwentyThree-Media.

Næste mand på scenen er også en ung sønderjysk musiker og sangskriver, nemlig Steffen Schulz, der er vokset op i Løgumkloster og nu tilbage i den gamle munke- og klosterby. Steffen er inspireret af mange forskellige kunstnere bl.a. Mads Langer, Ed Sheeran, Noah, Rasmus Seebach og Christian Brøns. Men han er først og fremmest sin egen, en spændende og talentfuld musiker.

Der bliver også lejlighed til at opleve koret Sing’n Swing under ledelse af Tove Tersbøl. Koret, der i år fejrer 25 års jubilæum, har et meget bredt og alsidigt repertoire inden for den rytmiske musik.

I løbet af aftenen vil Tove Tersbøl desuden fortælle lidt om Emanuel og husets spændende historie. Udover at være korleder mm. har Tove i mange år været formand for Emanuel og var blandt initiativtagere til kulturhusets oprettelse.

Arrangementet udbydes i tilknytning til strikkefestivalen Masker i Marsken.


Sønderjyske lækkerier
ALLE ARRANGEMENTER

Parkering ved Emanuel

Parkeringsmuligheder.

Der er plads til ca. 20 biler ved Emanuel (billede 1)

På hovedvejen over for Emanuel i nordgående retning er der tre parkeringsbåse (billede 1)

Der er yderligere 20 parkeringspladser ved Rosenvænget ca. 300 meter syd for Emanuel (billede 2)

 

 

Billede 1
Billede 2