Spring til indhold

På sporet af julen

27. nov. 2022 | 14:30




På sporet af julen

Her lige før julemåneden starter skal vi se en rigtig juleforestilling. Den er især for de yngste, men alle er velkommen til at kigge med, når de to små julenisser, Pjanke og Pjok, må begive sig ud på en juleopklaringsfærd for at finde sækken med alle julegaverne, så det forhåbentlig også i år kan blive jul.

Det er Louise Schouw Teater, der opfører forestillingen, og de fortæller om sig selv, at de som årene er gået er vokset til at være et af Danmarks største turnerende teatre, som årligt spiller ca. 250 opførelser rundt omkring i landet på teatre, i teaterforeninger og på biblioteker. Vigtigt for dem er at skabe engagerende og givende teater for både voksne og børn.

Vi skal se en hyggelig juleforestilling for de små, fyldt med julesjov, drillerier, eventyr og skønne julesange. Her møder vi Pjanke, som elsker bøger, detektivbøger, og læser flittigt i dem. Og vi møder Pjok, som ikke kan finde sin kalendersok. Han leder desperat oppe og nede, ude og inde, men sokken er på mystisk vis forsvundet! Pjanke bruger sine detektivkneb og finder Pjoks julesok. De to nisser beslutter sig derefter for, at de vil være detektivnisser og åbner deres eget detektivnisse kontor. Her kan de opklare alle skovens mysterier, lige fra hvem der har spist den sidste julenød til hvem der har stjålet rævens hale. Jo, her holder de styr på tingene.
Alt ånder fred i granskoven, men pludselig ringer telefonen! Det er selveste julemanden, der ringer til detektivnisserne.
Sækken med gaver er pist forsvundet! Oh ve, oh skræk – sækken er væk! Nu får de to små detektivnisser deres julesag for! De skal nemlig opklare mysteriet om julemandens forsvundne gavesæk.

Forestillingen starter kl. 14.30 og varer 40 minutter, og den henvender sig til børn mellem 2 og 8 år.

Nina Christrup har stået for manuskript og instruktion, og de medvirkende er Thomas Vilhelm Larsen og Lise Junggreen.


På sporet af julen
ALLE ARRANGEMENTER

Parkering ved Emanuel

Parkeringsmuligheder.

Der er plads til ca. 20 biler ved Emanuel (billede 1)

På hovedvejen over for Emanuel i nordgående retning er der tre parkeringsbåse (billede 1)

Der er yderligere 20 parkeringspladser ved Rosenvænget ca. 300 meter syd for Emanuel (billede 2)

 

 

Billede 1
Billede 2