Mathilde Falch

25. sep. 2021 | 20:00 - 23:00
Mathilde Falch lægger vejen forbi Emanuel

Den unge talentfulde sanger og sangskriver Mathilde Falch er lige nu på tourné rundt om i hele landet, og nu er det lykkedes at få Skærbæk med på den omfattende tournéplan. Lørdag den 25. september går Mathilde Falch på scenen i Kultur- og Forsamlingshus Emanuel.

Mathilde Falchs koncerter er præget af kunstnerens personlige fortællinger, ægte spilleglæde, nærvær, humor, dynamik og høj energi, gode sange og dygtige musikere, der elsker at optræde for publikum.

De spillesteder, Mathilde Falch optræder på, er vidt forskellige og spænder fra den åbne gade over folks private stuer til store spillesteder og festivalscener.

Allerede som 18-årig oprettede Mathilde Falch sit eget pladeselskab “Just for the Record”, hvor hun har udgivet al sin musik. Hendes første pladeudgivelse kom i 2009 med singlen “Måske om 5 år”, og siden har hun udsendt en række singler og albums og været på en adskillige tourneer rundt om i landet. De seneste pladeudgivelser er albummet “Solen brænder” fra i år og singlen “Før vi mister forstanden” fra det nye album.

Den unge sanger er meget åben om, at livet ind imellem har budt på store vanskeligheder bl.a. med psykisk sygdom og misbrug. Men udfordringerne har også givet hende styrke og præget hende som sangskriver, og netop sangskrivningen og musikken har været et vendepunkt i tilværelsen.

Mathilde Falch har ikke sit kunstneriske talent fra fremmede. Hun er datter af musikeren og skuespilleren Michael Falch, der tilbragte en god del af sine ungdomsår i Tønder.

Men Mathilde Falch er først og fremmest Mathilde Falch – en alsidig og begavet kunstner med noget på hjerte. Så vi glæder os til at præsentere Mathilde i Emanuel lørdag den 25. september.

Dørene åbnes kl. 19.00, og kl. 20 går Mathilde Falch på scenen og er klar til at give publikum en helt særlig oplevelse.

 


Mathilde Falch
ALLE ARRANGEMENTER