Spring til indhold
Hjem » Arrangementer » Koncert med Skærbæk Egnskor

Koncert med Skærbæk Egnskor

01. jun. 2022 | 19:30
Skærbæk Egnskor holder 40 års jubilæumskoncert i Emanuel onsdag d. 1. juni.

Det er i sig selv en stor dag, når et kor runder de 40 år, og det er en ”særlig milepæl” i dette tilfælde, hvor kor og dirigent har holdt sammen i 40 år.

Koncertprogrammet indeholder både gamle kendinge fra de 40 år – men også nye numre er på programmet. Bl.a. fremfører koret sammen med orkester en HC Andersen-kantate med tekster af HC Andersen og Jens Rosendal og sat i musik af Erik Sommer.

Lige siden starten i 1982 har koret holdt koncerter i Emanuel – adventskoncert og sommerkoncert – så denne koncert er den fyrreogtyvende i rækken.

Skærbæk Egnskor har sunget i så og sige samtlige kirker i radius af 40 km. fra Skærbæk. Dertil kommer koncerter i forbindelse med rejser i ind- og udland, hvor Polen og Sydafrika er længst væk.

Sangerne glæder sig til at synge for et veloplagt publikum ved denne jubilæumskoncert og ser med spænding frem til denne særlige koncert.

Dørene åbner kl. 18.30
Børn under 15 år deltager gratis.


Koncert med Skærbæk Egnskor
ALLE ARRANGEMENTER

Parkering ved Emanuel

På parkeringsområdet ved Emanuel på Tøndervej 38a er der plads til ca. 20 biler, og på den modsatte side af Tøndervej er der tre parkeringsbåse lige over for Emanuel.

Ved botilbuddet Rosenvænget på Tøndervej 47 er der yderligere 20 parkeringspladser til rådighed.

Mellem Emanuel og Rosenvænget er der ca. 300 meter.