Spring til indhold

SÅ ER DET ENDELIG HJUL

05. dec. 2021 | 14:30 - 15:15
SÅ ER DET ENDELIG HJUL

En juleforestilling om altid at bære sine minder med sig og altid tro på det gode…

Udsolgt turné i julen 2019 og nu på turné igen i 2021

Se forestillingstrailer her: https://vimeo.com/408368093

Det er december og Rasmus Hjul kommer kørende på sin Kassecykel, som han har arvet fra sin far – den store gøgler, Ole Maler. Faktisk er det Oles malercykel, for Rasmus far var nemlig cyklende maler. Kassecyklen er fuld af Oles og Rasmus’ ting, og den cykel har været alle vegne og i alle egne af landet. Der er historier i den cykel. Fantastiske, finurlige, vilde og sjove historier. Sande historier og løgnehistorier spundet af det pureste opspind.

Rasmus fortæller historier om sit liv med sin far. Om dengang hans far var dreng og mødte hans mor. Og om da han selv var dreng; en tid hvor solen altid skinnede om sommeren, og der altid var hvid jul om vinteren. Vintre der var dækket af is og sne og med snemænd på størrelse med mejetærskere. Historier om da Rasmus var med sin far på arbejde, og de malede huse og malerier mens Ole fortalte vittigheder, og fortalte historien om julemanden, som virkelig findes. Når du bliver stor Rasmus kan du blive julemand. Man kan hvad man vil, man skal bare tro på det!

Det er lillejuleaften og Rasmus er på vej til sin far for at synge julen ind. Om lidt bliver her stille, men Kloden drejer stille rundt i nat og Tik Tik, tiden går og går… Rasmus og hans far er vilde med Kim Larsen… og til en hver lejlighed i livet er der en Kim Larsen sang, der passer – selv til jul.

SÅ ER DET ENDELIG HJUL, er en sjov, rørende og livsbekræftende fortælling om en mand, hans barndom og hans ukuelige tro på julemanden. Julen er hjerternes fest, den er fuld af hygge og kærlighed og det samme er Rasmus Hjul.

Teateravisen skrev om forestillingen: ”Så er det endelig hjul” er en hyldest til hverdagens højtidelighed.


SÅ ER DET ENDELIG HJUL
ALLE ARRANGEMENTER

Parkering ved Emanuel

Parkeringsmuligheder.

Der er plads til ca. 20 biler ved Emanuel (billede 1)

På hovedvejen over for Emanuel i nordgående retning er der tre parkeringsbåse (billede 1)

Der er yderligere 20 parkeringspladser ved Rosenvænget ca. 300 meter syd for Emanuel (billede 2)

 

 

Billede 1
Billede 2