Portræt af Putin og hans Rusland

19. jan. 2023 | 19:30

Leif Davidsen fortæller om Putin og Rusland

Leif Davidsen har været DRs korrespondent i Moskva og har rejst meget både i det tidligere Sovjetunionen og det moderne Rusland. Han er derfor en af vores største kendere i dag af russiske forhold og har stor viden om den russiske befolknings levevis og hverdag. Samtidig er Leif Davidsen en af vores bedst kendte og mest læste forfattere med en lang række spændingsromaner på CV’et.

Nu bliver der lejlighed til at møde den kendte journalist og forfatter ved et arrangement i Skærbæk, som Foreningen Norden, Historisk Forening og Emanuel indbyder til i fællesskab.

Torsdag den 19. januar holder Leif Davidsen et foredrag i Emanuel med titlen “Portræt af Putin og hans Rusland”. Efter foredraget bliver der rig lejlighed til at stille spørgsmål til foredragsholderen.

Leif Davidsen

Portræt af Putin og hans Rusland