Mallemuk Koncert

01. okt. 2021 | 19:30 - 23:45
Koncertbilletter og koncertbilletter inkl. spisning

Køb billet her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/61r1tumkje

Entré  150 kr.
2 retters menu 130 kr.
Hovedret: Dansk bøf med bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder
Dessert: gammeldags æblekage

Dørene åbnes for spisende gæster kl. 17.15.
Maden serveres fra kl. 17.30 (seneste servering kl. 18.30).
Dørene åbnes for ikke-spisende gæster kl. 19.30.
Koncerten starter kl. 20.00

 

Mallemuk indtager scenen i Emanuel

I omkring et år har Skærbæk ventet på koncert med Tønder-duoen Mallemuk. Men nu lysner det. Nu er den lange ventetid snart forbi. Fredag den 1. oktober kl. 20 indtager den populære sønderjyske folkgruppe scenen i Kultur- og Forsamlingshus Emanuel.

Mallemuk bestående af vennerne Joakim Okkels og Michael Mortensen er lige nu med aktuel med singlen og den flotte musikvideo Dynamit, der meget passende er fuld af dejlig sommerstemning. Stilen og lyden er lidt anderledes end numrene på debutalbummet Mallemuk, som udkom sidste sommer, så Mallemuk er helt klart et band, der er inde i en spændende udvikling.

De to unge musikere mødte i sin tid hinanden på gymnasiet i Tønder. De blev hurtigt klar over, at de i mere end én forstand spiller godt sammen, så de dannede bandet Mallemuk.

I 2019 modtog Mallemuk førsteprisen i uddelingen af Peter Schmidt Legat i Tønder, og siden er det ellers gået stærkt med koncerter og indspilninger.

Som for de fleste andre kunstnere blev 2020 dog et lidt stille år på koncertfronten, men Mallemuk optrådte dog bl.a. ved støttekoncerten for den aflyste Tønder Festival.

Derimod blev det ikke til noget med den planlagte koncert i Emanuel i oktober sidste år. På grund af corona blev koncerten i første omgang udsat til foråret 2021, men da corona havde bidt sig mere fast end forudset, måtte også dette arrangement udsættes.

– Men nu har vi en ny dato, og denne gang skulle den være så sikker, som man overhovedet kan blive. Så vi glæder os rigtig meget til at præsentere de velspillende og velsyngende Tønder-drenge på vores scene i Emanuel, og vi kan godt love, at der venter os et brag af en aften med musik og underholdning i topklasse, siger Thyge Holm fra Emanuels koncertgruppe.

Mallemuk har dog tidligere gæstet Emanuel for en kortere bemærkning. Da Allan Olsen gav koncert i huset i januar 2020, stod Joakim Okkels og Michael Mortensen i baren og langede fadøl over disken til koncertgængere, og ved koncertens afslutning fik de lejlighed til at give et lille nummer.

Fredag den 1. oktober nøjes de ikke med et enkelt nummer. Den aften er scenen deres.

– Vi ved, at mange har glædet sig til at opleve Mallemuk i Emanuel. Nu bliver det muligt, og det er nok en god idé at være hurtigt ude med billetbestillingen, siger Thyge.


Mallemuk Koncert
ALLE ARRANGEMENTER