Spring til indhold
Hjem » Arrangementer » Hyldestkoncert for Michael Bundesen

Hyldestkoncert for Michael Bundesen

08. nov. 2021 | 20:00 - 23:45
Vi hylder Michael Bundesen
Han fik sat gang i kludene, når han gav den gas med Fed Rock og aldrig kunne få nok. Han fik os til at elske Danmark endnu mere, når han viste os, at storken er en dejlig flyver. Og han skabte stille eftertænksomhed, når han tog os med på Stjernefart i galaksens favn. Sammen med vennerne i Shu-bi-dua tilførte Michael Bundesen den danske sangskat et helt særligt kapitel.
Mandag den 8. november er det præcis et år siden, den populære forsanger og finurlige tekstforfatter gik bort. Netop den dag hylder vi Michael Bundesen med en stor koncert i Emanuel med Ole Kibsgaard og band.
Ole Kibsgaard var guitarist i Shui-bi-dua fra 1997 og frem til gruppens opløsning i 2011. Han var også personlig ven med Michael Bundesen.
I Emanuel vil Ole Kibsgaard sammen med sit forrygende band give os et herligt genhør med en lang række af de gode gamle Shu-bi-dua-numre. Og dem er der rigtig mange af. Så det bliver en aften med fed musik, sjove tekster og masser af nostalgi. Undervejs vil vi også høre fortællinger og anekdoter fra Michael Bundesens liv og karriere med Shu-bi-dua.
Michael Bundesen var en ægte folkets sanger, og denne aften får folket lejlighed til at hylde ham, ikke “kun” som publikum i salen, men for nogle heldiges vedkommende også fra scenen. Vi laver nemlig en konkurrence på Facebook og Instagram, hvor der udtrækkes to vindere, som inviteres op på scenen for at synge sammen med Ole Kibsgaard og bandet.
For at deltage i konkurrencen skal du indsende en video med den Shu-bi-dua sang, du gerne vil optræde med. Vinderne udtrækkes af bandet, og de heldige får øvetid sammen med orkestret om eftermiddagen inden aftenens koncert. Mere om mulighederne for at deltage i konkurrencen følger på Facebook og Instagram.
Billet til koncerten: 250 kr.
To retters menu fra Sørensens Fristelserne: 225 kr.
Kl. 17.30: Dørene åbnes for spisende gæster
Kl. 18: Spisning
Kl. 19.30: Dørene åbnes for ikke-spisende gæster
Kl. 20: Koncerten begynder
Koncerten er støttet af Kulturelt Forum i Tønder Kommune.

Hyldestkoncert for Michael Bundesen
ALLE ARRANGEMENTER

Parkering ved Emanuel

På parkeringsområdet ved Emanuel på Tøndervej 38a er der plads til ca. 20 biler, og på den modsatte side af Tøndervej er der tre parkeringsbåse lige over for Emanuel.

Ved botilbuddet Rosenvænget på Tøndervej 47 er der yderligere 20 parkeringspladser til rådighed.

Mellem Emanuel og Rosenvænget er der ca. 300 meter.