Generalforsamlingsfest

09. sep. 2021 | 19:00 - 21:45
Corona har betydet mange ændringer af Emanuels sædvanlige rutiner, og det har også været gældende for vores generalforsamling, som i år måtte afholdes digitalt. Her blev alle de faste formaliteter, som valg, regnskab og beretning afviklet.

Vi besluttede os så for senere at afholde en ”generalforsamlings-fest”. Her samler vi alle de punkter, som også plejer at være med på programmet til generalforsamlingen, men som kræver vores fysiske tilstedeværelse.

Vi er heldigvis vant til meget stor opbakning til vores generalforsamling, og vi glæder os til også at se mange af vores medlemmer til generalforsamlings-festen, som afholdes den 9. september.

Det bliver helt sikkert en festlig og munter aften med fællessang, uddeling af kulturprisen, fortælling om Emanuels situation samt hyggeligt samvær, hvor vi kan nyde igen at ses, ikke bare på skærmen, men i Emanuels smukke rum.

Der bliver et let traktement, hvor foreningen er vært. Traktementet bliver portionsanrettet, så vi undgår at skulle stå tæt sammen i en mad-kø.

Ønsker du at støtte foreningens arbejde med et medlemskab, kan du indbetale kontingent (100 kr. pr. person) på foreningens bankkonto: 7971 – 1028401, eller på Mobile Pay: 4077 6057. Husk ved betaling at oplyse navn og hvad beløbet dækker.

Medlemsskab giver adgang til generalforsamlings-festen.

De, der allerede er medlemmer, tilmelder sig generalforsamlings-festen ved at rekvirere en gratis billet på linket:

https://www.place2book.com/da/sw2/sales/1qv9y7e1e5


Generalforsamlingsfest
ALLE ARRANGEMENTER