Spring til indhold

Den Sønderjyske Jazztrio med Thomas Hass

01. sep. 2022 | 19:30




Jazzkoncert i Emanuel

Torsdag den 1. september kan du igen komme til koncert i Emanuel. Og du kan glæde dig til en glad jazzaften i selskab med Den Sønderjyske Jazztrio, der denne aften bliver udvidet til en kvartet.

Den Sønderjyske Jazztrio er et sprudlende og velspillende band fra Sønderborg bestående af bassisten Niels Præstholm, pianisten Steffan Grarup og trommeslageren Chris Falkenberg.

Hen over sommeren har trioen spillet 25 koncerter og mødes her i august med saxofonisten Thomas Hass for at indgå i et legende og swingende kvartetsammenspil fyldt med kreative indfald.

Repertoiret bliver kompositioner af musikerne selv samt et udvalg af standards.

Thomas Hass er filmkomponist og producer, men er nok bedst kendt for sin musik til filmen “Over Gaden – Under Vandet” samt flere amerikanske TV-serier. Han er en del af det københavnske jazzmiljø, hvor han har udgivet fem albums i eget navn, og netop nu er han aktuel med albummet “The Shortlist” i samarbejde med Thomas Blachmann.

Niels Præstholm havde, allerede inden han var fyldt 25 år, spillet med en lang række af jazzens største såsom Teddy Wilson, Kenny Drew, Sahib Shihab, Richard Boone samt danske topmusikere som Alex Riel, Bent Jædig, Bjarne Rostvold, Jesper Thilo. Senere etablerede han sig som komponist og orkesterleder og har udgivet en række albums i eget navn.

Steffan Grarup er uddannet pianist fra Vestjysk Musikkonservatorium i 2020 og allerede velkendt og efterspurgt for sit virtuose og legende klaverspil og udsøgte sans for jazzens stilarter.

Chris Falkenberg er også uddannet fra Vestjysk Musikkonservatorium samt konservatoriet i Graz i Østrig. Han er i dag en af landets bedste unge trommeslagere, der har en sæt trommestikker med i en lang række forskellige bands og projekter over hele landet. Han spiller bl.a. med Thomas Fryland og Martin Schack.

Koncerten i Emanuel er blevet til i samarbejde med Sønderborghus. Sønderborghus er et kommunalt kultur- og medborgerhus, der er udpeget som regionalt spillested af Kunstrådets Musikudvalg. Derfor får bl.a. Emanuel af og til tilbudt koncerter fra Sønderborghus.

 


Den Sønderjyske Jazztrio med Thomas Hass
ALLE ARRANGEMENTER

Parkering ved Emanuel

Parkeringsmuligheder.

Der er plads til ca. 20 biler ved Emanuel (billede 1)

På hovedvejen over for Emanuel i nordgående retning er der tre parkeringsbåse (billede 1)

Der er yderligere 20 parkeringspladser ved Rosenvænget ca. 300 meter syd for Emanuel (billede 2)

 

 

Billede 1
Billede 2