Spring til indhold

Den Lille Prins

28. mar. 2022 | 16:30 - 17:30
Den Lille Prins

Mandag den 28.marts 2022 er der igen børneteater i Emanuel. Det er en helt særlig glæde for os at få besøg af TEATER NEXT og deres forestilling Den Lille Prins. Den kendte og af mange elskede børnebog, Den Lille Prins, af Antoine de Saint-Exupéry er her omdannet til en teaterforestilling for børn fra 6 år – og også for deres voksne.

TEATER NEXT fortæller selv : ”Med mere end 250 forestillinger, 30.000 solgte billetter og stor efterspørgsel på at se eller gense succesen, genopsætter TEATER NEXT nu det forunderlige eventyr om den lille prins, der på sin dannelsesrejse rundt i universet lærer kærligheden og livet at kende. På turen møder han bl.a. den herskesyge konge, forretningsmanden, der er begærlig og drankeren, der drikker for at glemme, at han er flov over at drikke. Han møder også en talende blomst og en ræv, der gerne vil være tam, og som lærer ham, at det kun er med hjertet, man kan se klart”.

TEATER NEXT vandt i 2020 prisen Årets børne/unge-familieteater, som bliver givet af  Danmarks Teaterforeninger. Ved tildelingen af prisen på Folketeatret roste Danmarks Teaterforeninger blandt andet forestillingen Den Lille Prins for at videreføre den dobbelthed og eftertanke, som den originale tekst netop er så kendt for, uden at det bliver for kompliceret og komplekst for de unge tilskuere.

Forestillingen har vist sig også at være et sikkert hit for mange voksne uden børn som ledsagere. Den har været anmeldt mange steder, her et lille udpluk af de begejstrede anmeldelser:

★ ★ ★ ★ ★
“Formår at give gensynsglæde til de voksne som har haft historien gemt i hjertet i mange år”
– Morten Hede

★ ★ ★ ★ ★
“Teater Next har virkelig ramt plet (…) Det er ikke nogen nem opgave, at lave en af verdens mest afholdte børnebøger til en teaterforestilling, men det er lykkedes til fulde for Teater Next”
– MinByNews Aarhus

★ ★ ★ ★
“Skynd dig ind at se den hvis du er i humør til en lille perle med fine sange og skuespillere, der formår at underholde med humor, der rammer både børn og voksne”
– Den 4. væg

★ ★ ★ ★
“Bedre end meget voksenteater. Kombinationen af dukketeater, skuespil, levende musik og projektioner gjorde forestillingen levende og forførende og virkelig sjov”
– Kulturkongerne

 

Det har været en drøm for os i Emanuel at få mulighed for at vise dette stykke, og nu er det lykkedes. Vi glæder os til at se rigtig mange. Bemærk at børneteaterforestillingen denne gang finder sted på en mandag og at det er kl. 16.30.

De medvirkende er Morten Hembo, Mads Kronborg og Christian Bergman


Den Lille Prins
ALLE ARRANGEMENTER

Parkering ved Emanuel

Parkeringsmuligheder.

Der er plads til ca. 20 biler ved Emanuel (billede 1)

På hovedvejen over for Emanuel i nordgående retning er der tre parkeringsbåse (billede 1)

Der er yderligere 20 parkeringspladser ved Rosenvænget ca. 300 meter syd for Emanuel (billede 2)

 

 

Billede 1
Billede 2