Caféeftermiddag med “De damer”

06. jun. 2021 | 14:00 - 16:00
Bemærk – vi overholder alle coronarestriktioner! – HUSK CORONAPAS!!

Så er Emanuel klar med den første kulturelle oplevelse efter lang tids corona-lukning. Vi lægger ud med en festlig og folkelig eftermiddag med ”De damer”, som serverer ”Boarde med blæsten” – en folkelig og humoristisk musikforestilling om livet i luften, inden vi letter.
Her får publikum mulighed for at genkende og glædes ved fortolkninger og potpourrier fra danske sange, der spænder fra 30’erne og op til i dag, i flerstemmige og nye udgaver.
Efter en lang periode med lockdown for både kultur, – og rejsebranchen, glæder ”De Damer” sig til at kunne byde jer velkommen til en rejse på fantasien og musikkens vinger.

De Damer – nostalgi på nye flasker

De Damer – synger læberne røde

De Damer – finder bagsiden på forsiden

Med musikken i fokus, synger ”De damer” historierne frem på scenen. Kvinder (-og mænd) fra alle tider portrætteres med humor og seriøsitet i shows og forestillinger med forskellige aktuelle temaer. De Damer er et musikdramatisk ensemble bestående af seks skuespillerinder, som siden 2010 har skabt en række shows, events og forestillinger.

Medvirkende:

Ann Hjort
Jette Sophie Sievertsen
Trine Gotthelf
Margit Watt-Boolsen
Nina Marie Birk
Pernille Albæk Andersen
og pianist Raivis Zandovskis

Under devisen ”Sammen om Kunsten” tager Skuespillerindeensemblet ”De Damer” på turné ud til forsamlingshuse i hele landet i juni 2021. Statens Kunstfond har udvalgt særlige kunstneriske projekter til at være med til at udvikle nye kulturelle oplevelser inden for rammerne af Coronapandemiens restriktioner. Når folket ikke kan komme til kulturen, bringer vi kulturen ud til folket!


Caféeftermiddag med "De damer"
ALLE ARRANGEMENTER