2018 – Børge Pedersen

Vi tildeler dig denne pris på grund af det enormt store frivillige og kulturelle arbejde du har udført gennem så mange år her i Skærbæk-området. Du får ikke prisen fordi du har fået den forbandede sygdom, som du selv benævner den, men fordi du i allerhøjeste grad har fortjent prisen.
Overalt virker du med overskud og humør! Du er en samlende person, og vi føler os godt tilpas i dit selskab.
Du er en ildsjæl, som brænder for at gøre ting til gavn for almenvældet, og det er i sandhed også kultur.
Tove Tersbøl tog derefter udgangspunkt i sangen ”Hvor du sætter din fod” og trak sammenligninger mellem Børges virke og sangens tekst af Jens Sejer Hansen.