Skip to content

Aktivitetskalender

Aktivitetskalenderen viser aktiviteter lang tid frem – og den bliver løbende opdateret.

Der er for mange aktiviteters vedkommende forsalg af billetter på hjemmesiden under fanebladet kontakt/billetsalg.
Her kan du også kontakte os, hvis der er noget, du er i tvivl om.
 
Parkering v Emanuel på linket kan du se forslag til parkeringsmuligheder ved Emanuel.
 
Læs om den ugentlige sangaktivitet Fællessang her: Oplysninger om Fællessang

Event Information:

 • tors
  06
  okt
  2016

  AFLYST. Koncert med Henrik Strube og Pete Repete DESVÆRRE AFLYST

  AFLYST

  K1600_henrik_peteI samarbejde med ”Vadehavsmusik” holder Emanuel koncert med Henrik Strube og Pete Repete. Henrik Strube har i over 40 år været en markant profil på den danske musikscene.
  Både som medlem af orkestrene No Name og Røde Mor, men også med en solokarriere, fordelt over mange forskellige stilarter og konstellationer.

  Strube helliger sig nu helt arbejdet med at skrive sange og give koncerter i alle afkroge af landet, senest i duoform med vennen, keyboardspilleren Pete Repete, som han indspillede seneste album, EN HÅBEFULD MAND, sammen med i maj 2015.

  I Emanuel får vi en herlig intimkoncert med de to kunstnere på keyboard, guitar og sang.

  Det var efter en af Strubes talrige koncerter, at næstformand i skolelederforbundet Bo Fredsøe skrev følgende anmeldelse:

  “Med nærvær overfor sit publikum lancerede Henrik Strube poetiske sange og underholdende indslag. Barokke og ustyrligt humoristiske fortællinger fra et hverdagsliv, hvor livet analyseres fra en undrende og satirisk vinkel, som i enhver betragtning kalder smilet og latteren frem. Det er på samme tid dybsindigt og let, lyrisk og menneskeligt - krydret med Henriks lyriske sange, der giver hans optræden en spændende variation med tid til at slappe af i lattermusklerne.
  Det er uforligneligt! Det er sjovt! Det er livsbekræftende og fyldt med indhold fra det levede liv med en humor, der er helt Henriks Strubes!”

  Vis detaljer