Skip to content

Aktivitetskalender

Aktivitetskalenderen viser aktiviteter lang tid frem – og den bliver løbende opdateret.

Der er for mange aktiviteters vedkommende forsalg af billetter på hjemmesiden under fanebladet kontakt/billetsalg.
Her kan du også kontakte os, hvis der er noget, du er i tvivl om.
 
Parkering v Emanuel på linket kan du se forslag til parkeringsmuligheder ved Emanuel.
 
Læs om den ugentlige sangaktivitet Fællessang her: Oplysninger om Fællessang

Event Information:

 • søn
  02
  okt
  2016

  Cykelsponsorløb til fordel for Emanuel

  ca. kl. 11-12.Sponser en cykelrytter og støt Emanuel

  Sponsor cykelløb til fordel for nyt køkken i Kultur og Forsamlingshuset Emanuel

  Kultur og Forsamlingshuset Emanuel har i år 30 års jubilæum. Det kan ikke undgås at sætte sine spor og kan bl.a. ses på køkkenet, som efterhånden trænger til en kraftig renovering/fornyelse.

  Bestyrelsen for Emanuel har i længere tid arbejdet med en ide om en kraftig renovering/fornyelse af køkkenet i Emanuel, og går nu efter en løsning, hvor der etableres et helt nyt køkken i grusområdet vest for huset. Dermed bliver det nuværende lokale med køkkenet frigjort til andre ting, og kan bruges som f.eks. en lille sal - noget som mange har efterspurgt.

  En sådan løsning er dyr, og derfor har bestyrelsen besluttet at afholde et spon­sor cykelløb søndag den 2. oktober med start kl. 11.00, og hvor al overskud går til hjælp for etablering af et nyt køkken.

  Sponsorcykelløbet gennemføres på den nye cykelsti ved Gesingvej; dvs. ruten slutter mod vest ved Hjemstedvej, og i den østlige ende går ruten rundt om Plejecenter Mosbølparken. Cykelløbet gennemføres i umiddelbar forlængelse af Tønder Kommunes officielle indvielse af cykelstien, og i skrivende stund har 27 cyklister sagt ja til at deltage.

  De 27 cyklister har den seneste tid været i fuld gang med at tegne sponsorater – dvs. indgå en aftale om et bestemt beløb pr. kørt km eller antal kørte om­gange – eller alternativt et fast beløb, uanset hvor langt man cykler.

  For­manden for Kultur og Forsamlingshuset Emanuel, Tove Tersbøl, håber me­get, at alle har taget eller vil tage godt imod de 27 cyklister, når de i denne uge er i gang med slutspurten med tegning af sponsorater.

  Ved evt. spørgsmål om cykelløbet eller sponsorater er man meget velkommen til at kontakte Børge Pedersen, 20710416

  Vis detaljer