Skip to content

Aktivitetskalender

Aktivitetskalenderen viser aktiviteter lang tid frem – og den bliver løbende opdateret.

Der er for mange aktiviteters vedkommende forsalg af billetter på hjemmesiden under fanebladet kontakt/billetsalg.
Her kan du også kontakte os, hvis der er noget, du er i tvivl om.
 
Parkering v Emanuel på linket kan du se forslag til parkeringsmuligheder ved Emanuel.
 
Læs om den ugentlige sangaktivitet Fællessang her: Oplysninger om Fællessang

 • tors
  09
  jan
  2020
  19:30Entré ikke medlemmer: 50 kr. Medlemmer: gratis. Kaffe m. kage: 50 kr. for alle.

  Gunnar Vind fortæller om sit virke og liv indenfor sparekasse-og bankverdenen i Skærbæk. Fra den spæde start som elev i 1964, til titlen som sparekassedirektør i Sparekassen Bredebro, hvor han sluttede sin karriere i 2013.
  Kom og hør en levende og spændende fortælling med billeder, fra en mand, som stadig er aktiv og VIL Skærbæk, om livet i Skærbæk, fra da byen og egnen blomstrede overalt til hvordan det hele ser ud i dag. Gunnar er en fantastisk fortæller og et kæmpe aktiv for byen, så gå ikke glip af denne enestående begivenhed.
  Allerede nu er der rift om billetterne, så det er med tilmelding til formand Jørn Otto Dahlmann på 61756913 eller næstformand Robert R Lauritzen på 51302449.
  For medlemmer er det gratis og for ikke-medlemmer koster entréen 50 kr.
  Kaffe og kage koster 50 kr for alle.

  Så hvorfor ikke melde sig ind i Historisk Forening for 100 kr årligt og få et fantastisk foredrag         “gratis“ 😉

  Vis detaljer
 • fre
  10
  jan
  2020
  Kl. 19.30275 kr. alt inkl.

  Her kan du købe billetter til en herlig romsmagningsaften med musik på sønderjysk!

   

  Hvis du ikke er til rom, så er det også muligt at købe billet udelukkende til koncerten.

  Benyt følgende link i begge tilfælde:

  Billetter - rom med musik.

  Vi kommer med en romsmagning som byder på 6 dejlige flasker, som er særlige og, som du ikke lige kan købe i dagligvarebutikken.

  Med os har vi den lokale Kenny Peter, som vil fremføre sine sange "å synnejysk"

  Vis detaljer
 • søn
  12
  jan
  2020
  Kl. 14Pris inkl. kaffebord: 60 kr.

  Kan musikken nå ind bag murene og de barske facader hos de indsatte i det lukkede, topsikre fængsel, Enner Mark, ved Horsens?
  - Det kan den, mener Kirsten Saurus Mehlsen og Søren Rønnehøj, som begge har været i fængslet. Rønnehøj som indsat, Mehlsen som musikmedarbejder. De fortæller i foredraget om, hvad musik kan
  betyde, når man sidder i fængsel.

  Kirsten Saurus Mehlsen har i syv år arbejdet som musikmedarbejder på
  fængslet. Hun fortæller om at være sammen med fanger, som afsoner
  straffe fra et par år til livstid og forvaring. Hvordan det er at manøvrere
  på en arbejdsplads med maksimal sikkerhed, hvor fangerne er inddelt i
  grupperinger, der ikke må være sammen med hinanden.
  Om at dirigere tre forskellige fangekor, at få bandekriminelle til at sidde
  stille i fængslets kirke og lytte til musik, at styre et band, hvor de fleste,
  som udgangspunkt, ikke kan spille.

  At "så små frø" og opleve de slår rod, og hvordan musikken kan være med til at lette afsoningen. Kirsten er uddannet musikpædagog og musikterapeut og har før sit
  fængselsarbejde undervist på musik-, efter-, fri- og højskoler, haft eget
  firma og været musikterapeut i socialpsykiatrien.

  Søren Rønnehøj har haft flere små domme, som for det meste er afsonet i åbne fængsler. Med den sidste dom, som blev afsonet i Enner Mark fængsel, har Søren tilbragt ialt syv år bag tremmer.
  Han blev løsladt i september 2014.
  Han fortæller bl. a. om værdien af at have mulighed for at deltage i kor og musik, mens man afsoner. At være frihedsberøvet, om dagligdagen blandt alle typer mennesker, indsatte såvel som ansatte.
  Søren er uddannet maskinarbejder og har arbejdet som sådan før, imellem og efter sine fængselsophold.
  Foredraget varer halvanden til to timer og ledsages af billeder og musiklydklip. Mehlsen vil spille og Rønnehøj synge for til fællessange undervejs. Sangene er udvalgt blandt favoritterne i fængslets fangekor.
  Der afsættes tid til spørgsmål.

  Vis detaljer
 • lør
  25
  jan
  2020
  Kl. 20Pris: 325 kr.
   ALLAN OLSEN KOMMER TIL BYEN!!

   Emanuels første koncert i 2020!

    

   Allan Olsen siger selv om sin tour OLSEN PÅ AFVEJE

   ”Jeg har tilbragt det meste af livet med at passere igennem og forbi. På vej til Næstved fra Slagelse,
   på vej fra Ribe til Flensborg, eller fra Fåborg til
   Nyborg. Gennem små landsbyer og flækker, men som regel bare igennem og forbi. Et ’Velkommen’ skilt, og øjeblikket efter, et skilt med ’Tak for besøget’. Og tit, når farten lovpligtigt er sænket, har vi sagt: – Wow, se det fine lille forsamlingshus dér.
   – Der ku’ man måske …”

   Nu kan og nu vil man…...
   og vi er stolte over, at Allan Olsen rammer lige netop vores hus på sin tour!
   Billetter på:
    ticketmaster.dk/allanolsen

  Vis detaljer
 • man
  10
  feb
  2020
  18:30Pris: 180 kr. alt inkl.

  Aftenen starter med fællessang og fællesspisning, hvor der serveres karbonader med ærter og gulerødder.
  I anledning af 100-års jubilæet for genforeningen, entrerer vi med Den danske Salmeduo. Hans Esbjerg og Christian Vuust holder et hav af fine koncerter rundt i landets kirker, og vi er meget glade for at kunne præsentere duoen denne aften med en helt særlig koncert specielt dediceret genforeningsjubilæet.
  Det er også en stor glæde for os at præsentere
  Generalsekretær for Grænseforeningen Knud Erik Therkelsen, som årets jubilæumstaler.

   
  Aftenen slutter med kaffe og "brø'tårt" og forventes afsluttet kl. 21.45.
  Billetter skal købes senest torsdag d. 6. februar!
  Vi tror og håber på udsolgt hus til denne jubilæumsaften, så vil du være sikker på en billet, så køb her: Afstemningsfest

  Afstemningsfesten arrangeres i et samarbejde mellem Foreningen Norden, Historisk Forening, Grænseforeningen og Foreningen Emanuel ---- og den er støttet af Tønder Kommune.

  Vis detaljer
 • søn
  23
  feb
  2020
  Kl. 14Pris inkl. kaffebord: 60 kr.

  Helle Munksgaard Petersen er født og opvokset i Skærbæk og efter skoletiden på Skærbæk Kommuneskole tog hun studentereksamen i Ribe.
  Ved caféen vil Helle bl. a. fortælle om sin tid i England, hvordan det var at vende tilbage til Danmark og om sit arbejde på musikskolen i Varde. Helle er barnebarn af Kristian Munksgaard, som var lærer på Skærbæk Kommuneskole i mere end 40 år.
  Vi kan glæde os til en spændende og interessant caféeftermiddag.

  Billet til caféen

   


     Her kommer en grundig fortælling om Helles baggrund:
  Helle er opvokset i Skærbæk og gik på Skærbæk Kommuneskole fra 1979-1988. Fritidsinteresserne var både musik (klaver, blokfløjte og kor) samt sport (badminton, basketball, og svømning). Helle blev musik-sproglig student fra Ribe Katedralskole i 1991.
  Efter studentereksamen i 1991 rejste Helle til England for at studere musik ved universiteterne i Nottingham, York og Cambridge. Hun blev uddannet Cand. Mag. i Musik med et pædagogikum som kvalificerer til folkeskole- og gymnasielærer i musik.
  Hun underviste først i 3 år som musikskolelærer i klaver og keyboard i Lincolnshire, og blev derefter ansat som musiklærer i 5.-9.klasse på en offentlig skole i nærheden af Birmingham. I 2002 blev hun ansat som musikleder ved Robert Smyth School, en offentlig skole med gymnasieoverbygning, hvor hun blev i 15 år til 2017. Her underviste Helle fra 5.klasse til 3.g i musik og fik opbygget en meget succesfuld musikafdeling med høj kvalitet i undervisningen, som blev et eksempel for andre skoler i amtet. Musik blev et meget populært fag både som valgfag i 9.klasse og gymnasiet, og mange af skolens elever er fortsat af musikkens vej, bl.a. trommeslageren i One Direction, Josh Devine.
  På Robert Smyth School startede Helle mange bands og orkestre, bl.a. et jazzband, big band, samt et soulband. De turnerede en uge hver sommer fra 2005-2017 i Europa, bl.a. 4 gange i Danmark med optræden i Tivoli, Bakken, Rådhuspladsen, Riverboat Jazz Festival og Fredericia Jazz Festival. Begge bands har indspillet tre CD’er og blev i 2010 inviteret til at repræsenterer England ved en verdenskonference i Kina. De har optrådt på mange store scener i England, bl.a. Royal Albert Hall i London og Symphony Hall i Birmingham. Helle modtog i 2013 to priser i England for sin dedikation til musikundervisning af børn og unge.
  I 2017 gik turen hjem til Danmark efter 26 år i England, og Helle blev ansat på Musik & Billedskolen i Varde som folkeskole- og talentkoordinator samt underviser i folkeskoleklasser og klaver. Ambitionen er at løfte musikfaget i den danske folkeskole, bl.a. ved at give alle børn mulighed for at lære at spille et instrument gennem den obligatoriske musik i folkeskolen, samt at musik som valgfag bliver et eksamensfag. Helle har således været primus motor i at oprette musikvalghold og orkesterklasser i Varde Kommune samt overføre undervisningsmetoder fra England til klasseundervisning i instrumenter. Helle har deltaget i høringer og politiske debatter med undervisningsordførerne omkring det nye eksamensmusikvalgfag i 7.-8.klasse og blev inviteret både til Christiansborg samt Undervisningsministeriet i 2018 for at dele sine erfaringer fra England og Varde. For at udbrede sine ideer og tanker til et løft af musikfaget laver Helle kurser, seminarer og oplæg for lektorer, lærere og studerende, og har bl.a. været på UC Syd, Syddansk Musikkonservatorium, Kolding Musikskole, Læreruddannelsens Musiklærerforening, samt til EAS/ISME europæisk konference i Malmø i 2019.
  Privat bor Helle i Ribe sammen med sin mand, som er englænder. I sin fritid spiller Helle bl.a. klaver i Big Band Ribe.

  Vis detaljer
 • man
  02
  mar
  2020
  Kl. 19-2175 kr. inkl. kaffe m. brød

   

  Om hundrede år – en sønderjysk familiekrønike
  Anna Elisabeth Jessen fortæller om sin roman "Om Hundrede år" og om, hvordan det er at skifte spor fra journalistikken og dokumentarismen til fiktion.

  Om hundrede år begynder i 1914, da første verdenskrig bryder ud. Soldaten Hans, der som dansk sønderjyde må kæmpe på tysk side, vender aldrig hjem til slægtsgården. I stedet overtager svogeren Marius og søsteren Helene gården. De får fem børn hvis liv præges voldsomt af deres døve far og de spor som den store krig trækker helt op til 2014. Et medrivende tidsbillede med grumme skæbner og et skarpt blik for det usagtes evne til at forme og forkludre livet for en familie. Hundrede års danmarkshistorie i et sønderjysk perspektiv.

  Det er danmarkshistorie, landbrugshistorie og kvindehistorie fortalt fra skiftende perspektiver i hundrede korte nedslag fra 1914-2014, et for hvert år.
  Arrangementet laves i samarbejde med Skærbæk bibliotek, Foreningen Norden, Sprogforeningen og Grænseforeningen.
  Billetter købes her: Om hundrede år

  Vis detaljer
 • fre
  20
  mar
  2020
  Kl. 17.30279 kr. alt inkl.

  Her køber du billet til: Running Dinner

  Som i tidligere år er princippet i Running Dinner, at der er lavet en aftale med værtsfamilier, som serverer en tre-retters menu i deres hjem. Denne gang er der mulighed for, at 60 gæster parvis kan melde sig til en tur rundt til 10 værtsfamilier.
  Alle mødes den 20. marts kl. 17.30 i Emanuel til velkomstdrink og lodtrækning, der afgør, hvor man skal spise. Hver af de 10 værtsfamilier får på skift besøg af tre par, som ved, hvor de skal spise – men de ved ikke hvad og med hvem. Efter hovedretten bevæger gæsterne sig videre til næste værtsfamilie – igen uden at vide, hvad menuen er og hvem der skal spises sammen med.
  Tilsvarende sker i forbindelse med desserten, og til sidst mødes alle gæster og værter i Emanuel til fælles hygge.
  Gæsterne skal tilmelde sig parvis og følges ad hele aftenen, men bestemmer selv, om det er en ægtefælle, nabo, søster, ven eller andet. Prisen er 279 kr. pr. person for velkomstdrink, forret, hovedret, dessert - alt med drikkevarer - og afslutning i Emanuel.

  Vis detaljer
 • søn
  22
  mar
  2020
  9.30-16.00Pris -inkl. mad og drikke - 375 kr.

   

  Klik her for at se planen for hele dagen:
  Højskoledag 2020

  Klik her for billetkøb:Højskoledag billetter

  Vis detaljer
 • tors
  26
  mar
  2020
  Kl. 19Gratis arrangement

  Er du ikke allerede medlem af foreningen Emanuel, henvend dig til bestyrelsen om et medlemsskab. Du kan vælge et almindeligt medlemsskab til 100 kr. om året eller et livsvarigt medlemsskab til 1.000 kr. - vi vil glæde os til at byde dig velkommen i foreningen.

  Der er tradition for, at vores medlemmer bakker talstærkt op om generalforsamlingen. Det er en fin og festlig aften med beretning og regnskab, der viser, hvordan det står til med Skærbæks kultur- og forsamlingshus. Vi kan allerede nu løfte sløret for, at det går virkelig godt efter tilbygning af nyt køkken, indgang og handikaptoilet, samt renovering af lille sal.

  Som sædvanligt er foreningen vært ved et pølsebord og vi står også som sædvanligt klar med en spændende generalforsamling med kulturprisoverrækkelse, kulturelle oplevelser i form af sang og musik m.m.m.

  Tilmeld dig generalforsamlingen ved at købe en gratis billet her: Tilmelding for medlemmer.

   

  Du behøver ikke printe billetten ud.

   

   

   

  .

  Vis detaljer
 • søn
  05
  apr
  2020
  Kl. 14.30Pris: 40 kr.

  EN BØRNEFORESTILLING OM VREDE
  ALDERSGRUPPE: FRA 3-8 ÅR

  Jeg er sur i dag! Vred! Rasende! Det hele er bare dumt-dumt-dumt!!! I en sjov, nonverbal stil inspireret af børnenes eget univers undersøger vi vredens væsen. Hvorfor bliver man vred? Er det okay at blive vred? Kan man bruge vrede til noget, og hvordan bliver man glad igen? Forestillingen, der er opbygget af flere forskellige sekvenser, udspiller sig i en på én gang enkel og magisk verden, hvor alt er muligt - det sjove, det poetiske, det overraskende, det stille, det voldsomme, det musikalske og det legende. Der bliver masser at snakke om efterfølgende for børn i alle aldre.                                                                                                Køb billetter her: Vred

   

  Vis detaljer
 • tirs
  05
  maj
  2020
  Kl. 11.30Gratis arrangement - Historisk Forening er arrangør og vært ved en kop kaffe og en småkage.

  På mindetavlen foran genforeningsstenen står: Skærbæk Sogn satte dette minde for Johan Nielsen og Hermann Svendsen, der faldt i frihedskampen 5. maj 1945. Ære være deres minde.

  Hvert år holder Historisk forening en højtidelighed ved mindebrønden kl. 11.30 - det tidspunkt, de to blev skudt.

  Årets taler, som i 2020 er (endnu ikke fastlagt), lægger en buket ved mindetavlen, og vi synger "Altid frejdig, når du går".

  Under højtideligheden er der fanevagt.

  Herefter går de fremmødte i Emanuel for at høre tale og drikke en kop kaffe med en småkage til. Vi synger "En lærke letted" og "I Danmark er jeg født".  Arrangementet tager en lille times tid.

  Vis detaljer
 • ons
  01
  jul
  2020
  Kl. 14 - 16.Pris: 30 kr. inkl. kaffebord.

   

  På årets Emanuel-Eftermiddag skal vi foruden hyggeligt samvær og et herligt kaffebord høre bakkesangerindesang.

  Syngepigerne, Lene, Berit, Vibeke, Lone og Lise, serverer de gamle danske bakkeviser: Gå med i lunden, Halvfemserne, Islands Brygge, Hængepilen m.m.

  De kan også finde på at fremføre de lidt mere vovede bakkeviser som f. eks. "Der sker sgu altid noget", "Ska vi sove eller hva?" og "Smedens vise".

  Showet bliver krydret med vittigheder og muntre kommentarer,- og publikum er selvfølgelig velkomne til at synge med, så pensionister i den Tidligere Skærbæk Kommune igen får en hyggelig Emanuel-Eftermiddag.

  Arrangementet er støttet af Fonden Jens Thode Jensens Mindelegat.

   


  Vis detaljer
 • man
  10
  aug
  2020
  kl. 16Pris: 50 kr. inkl. et lille glas

  AFLYST!!

   

   

   

   

  Signe Pallisgaards nye roman er en fin og rørende fortælling om venskab, sygdom og sorg, som rammer lige i hjertekulen.

  Alle de liv… der kunne have været. Romanen handler om det tætte venskab mellem to veninder og hvordan livet ændrer sig uigenkaldeligt, da sygdom rammer den ene. Emilie og Solveig har kendt hinanden fra barns ben og er det nærmeste, man kommer på at have en søster. Solveig er den eventyrlystne og sorgfri type, Emilie den tænksomme og forsigtige. Da Solveig får beskeden om, at hun lider af ALS (Amyotrofisk lateral sklerose), som ingen overlever, ændrer alt sig med et: ”Sygdommen er en stejl trappe, som hun skal gå hele vejen op ad. Hun ved ikke, hvor lang den er, og hun ved ikke hvor hårdt det bliver, men hun ved, hvor den ender, og hun ved, at der ikke er nogen vej udenom”.

  Veninderne beslutter sig for at tage på en sidste rejse sammen, en bilferie i Californien, hvor Solveig har været udvekslingsstudent. Rejsen byder på mødet med mange forskellige mennesker og kulturer og bliver samtidig en rundrejse i erindringer om deres barndom og venskab. Solveig vil sjældent snakke om sin sygdom og på rejsen vil hun også helst glemme, at hun er syg, for når folk får nys om hendes sygdom, ændrer alt sig i deres væremåde overfor hende. Så veninderne snakker ikke meget om sygdommen, men den er hele tiden med som en tavs passager.

  Det værste ved sygdommen er for Solveig, at hun ikke får at vide, hvordan resten af hendes liv ville være blevet. Derfor beder hun Emilie skrive, hvordan hun tror, det kunne være blevet. Emilie er i vildrede for: ”Skal jeg skrive tingene, som jeg tror, de ville være blevet, eller som jeg håber? Eller skal jeg i virkeligheden skrive det, jeg tror, hun håber? Jeg ved hverken hvor jeg skal begynde eller slutte. Ingen af os ved, hvordan det hele ender, eller hvordan det ville være endt, hvis hun ikke var blevet syg, men jeg ved, hvordan det begyndte.” Men Emilie tager opgaven på sig og digter ”Alle de liv”, der kunne have været for Solveig.

  Romanen er fortalt i en blanding af Emilies egne dagbogsnotater på deres rejse med tilbageblik på barndommen og de opdigtede afsnit om Solveigs fremtidige liv. Fortællemæssigt fungerer dette rigtig godt og især de fiktive afsnit om Solveigs fremtidige liv er romanens genistreg. Jeg var skeptisk på forhånd (ligesom Emilie er), men må sige, at det er noget af det, der står stærkest i romanen.

  ’Alle de liv’ byder på et studie i sorg og hvordan man håndterer en livstruende sygdom og døden både som den sygdomsramte og den pårørende. Pallisgaard udviser en særlig fin sans for alle de følelser, der er forbundet med emnet og man bliver klogere på hvordan, det er at være pårørende med alle de faldgrupper, der er. Man kommer virkelig til at holde af Emilie. Sikke en veninde! Her er en rørende fortælling, der rammer lige i hjertekulen ligesom Pallisgaards debut Et andet sted også gjorde det.

   

  Vis detaljer
 • fre
  18
  sep
  2020
  Kl. 17.30279 kr. alt inkl.

  Så er vi klar til Running Dinner fredag den 18. september 2020 med start kl. 17.30 i Emanuel!

  Her byder vi på en velkomstdrink, hvorefter gæsterne trækker lod om, hvor de parvis skal spise forret, hovedret og dessert. 10 værtspar fordelt over hele byen står klar til at byde deres gæster velkommen. Ligesom gæsterne ikke ved, hvor de skal spise, ved værterne heller ikke, hvem de får besøg af!

  Efter forretten bevæger gæsterne sig videre til næste værtsfamilie – igen uden at vide, hvad menuen er og hvem, der skal spises sammen med.
  Tilsvarende sker i forbindelse med desserten, og til sidst mødes alle gæster og værter i Emanuel til fælles hygge.
  Prisen er 279 kr. pr. person for velkomstdrink, forret, hovedret, dessert - alt med drikkevarer - og afslutning i Emanuel.

  Tilmelding til dette hyggelige arrangementer foregår parvis, og parret følges ad hele aftenen. Man bestemmer selv, hvem man vil danne par med - en ægtefælle, nabo, søster, ven eller andet.

  Der er alene 12 billetter til salg, idet de øvrige 48 billetter blev solgt i forbindelse med, at arrangementet skulle have fundet sted i marts - men så kom Corona....

  Tøv derfor ikke for længe med at købe billetter!
  Link til billetkøb: Running Dinner

  Vis detaljer
 • søn
  20
  sep
  2020
  Kl. 14.30Pris: 40 kr.

  En danseakrobatisk leg med det omvendte for de 3-6-årige og deres familier. Der var en, og der var en anden. Så der var to. Nej, der var to, og de var en og en – eller var det omvendt? En står på hænder. En er inde i en kasse. To kasser, to kroppe, oppe og nede, inde og ude. De er ens. Og omvendte.

  To håndstandsartister skaber et fantasiunivers med overraskende koreografier og finurlige bevægelser, der bytter rundt på perspektiver og inviterer publikum ind i begejstringen for det omvendte.

  Omvendt er en elegant og legende nycirkusforestilling og en eftertænksom fortælling om at være menneske. Vi dykker ned i den barnlige og umiddelbare fascination af det omvendte.
  Køb billetter her:
  OMVENDT

  Vis detaljer
 • søn
  27
  sep
  2020
  Kl. 18 snitter kl. 19 forestillingPris: 50 kr. for forestillingen og 100 kr. inkl. snitter

  Billetter til forestillingen koster 50 kr. og man starter kl. 19
  Billetter inkl. 3 snitter koster 100 kr. og man starter kl. 18.
  Køb billetter her: Her går grænsen

  Teaterstykket »Her går grænsen«
  Forfatter: Kaj Nissen, Sønderhav
  Teaterstykke opført af "Det lille Teater", Gråsten
  Instruktør: Svend Aage Wolff
  Skuespillere:
  Dorte Uth Brodersen
  Merete Fog Jensen
  Søren Vandkær Thomsen
  Jørn Nielsen
  Mikkel Vandkær Thomsen
  Svend Aage Wolff
  Kostumer: Alice Wollsen

  Teaterstykkets handling
  Scene 1:
  Teaterstykket, starter - og slutter - med to mennesker,
  der står der, hvor grænsen efter den enes mening
  engang skal gå - nede i Kruså langs Skelbækken.
  Og her slutter stykket også, når grænsen er på plads.
  Scene 2:
  Hos »de to derhjemme«. De skal have besøg på dagen før
  selve afstemningen, gæsterne er naboerne som er overbeviste
  tyskere. Men konen ser vi aldrig, hun ville ikke med.
  Hun vidste måske, hvem der ville gå sejrrigt ud af kampen.
  Scene 3, 4 & 5:
  Aften - nat - og morgen - på selve afstemningsdagen. Den
  tyske nabo dukker igen op, han blev næsten smidt ud hjemmefra,
  men han har været henne og stemme. De fortsætter
  måltidet fra i går, senere kommer sønnen forbi med resultaterne,
  og glæden indfinder sig. Tyskeren er dog ikke glad.
  Scene 6:
  Igen med de to ved grænsen
  Scene 7:
  Sønnen skifter nu skilte ud på Tondern Station,
  nu står der Tønder.

  Vis detaljer
 • tors
  01
  okt
  2020
  Kl. 9 - 17Pris: 20 kr. for sang så længe, man har lyst.

  Traditionen tro holder vi Maratonsang i kulturugen.

  Vis detaljer
 • fre
  02
  okt
  2020
  Kl. 19.30Pris: 100 kr.

  Folkemusikere, Jeppe Brixvold (tv), Peter Uhrbrand, Jørgen Bjørslev (th), FOTO: OLE JOERN / RED STAR PHOTO

  Oplev en dejlig aften med "Det Yderste Hav".
  Trioen ”Det Yderste Hav” kommer fra Fanø og spiller den traditionelle
  musik fra øen og dens naboøer i en unik ny version.
  Med Peter Uhrbrands violin, der bevæger sig fra den traditionelle fidels stærke puls til frie eksperimenter, den klassiske guitarist Jørgen Bjørslev,
  som også kan sin jazz, blues og rock'n’roll, og forfatteren Jeppe Brixvold som tekstskriver og ekspressiv sanger, skaber Det Yderste Hav et udtryk,
  der ikke ligner noget andet.
  Her kommer en lille smagsprøve:

  Vis detaljer
 • man
  05
  okt
  2020
 • lør
  10
  okt
  2020

  Koncert med Mallemuk.

   

  Flere oplysninger følger snarest.

  Vis detaljer
 • søn
  15
  nov
  2020
  Kl. 14

  Præsentation af den nye højskolesangbog

  Vis detaljer
 • fre
  20
  nov
  2020
  Kl. 18.30

  Sæt allerede nu kryds i kalenderen - nærmere oplysninger følger.

  Vis detaljer